Gianis Impex

0 Joburi disponibile
Companie

Compania «Gianis Impex» SRL - a fost înființată pe data de 13 octombrie 2006.

Activitățile principale includ: importul și distribuția unei game largi de produse nealimentare, comerţul cu ridicata, o rețea de magazine de vânzare cu amănuntul „PROMSTORE”, inclusiv un magazin online.

Produsele noastre fac parte din următoarele categorii: veselă și tacâmuri, accesorii și ustensile de bucătărie pentru gătit, toate tipurile de bunuri de uz casnic, inclusiv organizatoare de depozitare, echipamente de curățenieșiarticole de uz casnic din piele, textile de casă, articole pentru decor interior si exterior, jocuri și jucării, papetărie pentru școală și birou, colecții sezoniere de mărfuri pentru picnic, vacanțe de vară, sport și turism, unelte de grădină, colecții anuale de Crăciun, inclusiv brazi artificiali, decor de Anul Nou și decorațiuni de Crăciun. In plus, la noi puteti gasi oricand un cadou grozav pentru orice sarbatoare, fie ca este vorba de ziua de nastere, nunta sau de Paste!

Ne prețuim clienții, așa că calitatea produselor noastre, reprezentate de mărci europene cu renume mondial, este importantă pentru noi! Vrem să vedem clienții fericit și în bună
dispoziție - de aceea în magazinele noastre poate găsi întotdeauna tot ceea ce îți va face casa confortabilă, sărbătorile – fericite și cadoul de neuitat.

Oficiul principal
str. Columna, 170
Numarul angajaților
101-500
Beneficii
Team buildinguri
Loc de parcare
Ceai, cafea, apa
Crestere profesionala
Reduceri la productie/serviciile companiei
Bonus la aniversarea datei de angajare
Bonusuri la aniversarea datei de nastere
Video
anunțuri

Nu exista posturi vacante

Atașează CV-ul CV de pe site
Atașează CV-ul

Indicați Nume și Prenume

Ai un CV pe site? Intră
Trimite CV-ul

Alegeți jobul

Adaugă o scrisoare de intenție
Închide
Felicitări,
CV-ul tău a fost trimis cu succes! 🥳
Închide